Coaching privé

Rust in je hoofd

Hoe merkt je dat je hoofd te vol is? 

Lichamelijke klachten, spanningen, snel geïrriteerd zijn,  langdurig gebrek aan energie en slaapstoornissen zijn de eerste signalen. Herkenbaar? Voorkom verdere klachten of uitval door ziekte.

Spanningen op het werk of thuis door levensgebeurtenissen, reorganisaties of dreigend ontslag kunnen je uit je evenwicht brengen. De chaos in je hoofd neemt toe en je raakt verstrikt in allerlei patronen waar je niet meer uitkomt.

Bent je op zoek naar en betere verdeling tussen werk en privé, meer energie of meer zelfvertrouwen? Een coach helpt je om meer grip te krijgen op je leven en om meer ruimte voor jezelf te creëren. Zo verminder je het gevoel van spanning en stress, te hoge werkdruk, ervaar je meer energie om dingen voor jezelf te doen en verhoogt u uw persoonlijke effectiviteit. 

Tijdens een doelgericht proces, het coaching traject, word je je meer bewust van je huidige situatie en onderzoeken we samen welke mogelijkheden je hebt om hierin verandering aan te brengen.
Jij bepaalt wat je persoonlijke doelen zijn en samen werken we aan de acties om deze te bereiken. Tijdens een coachingstraject leer je om anders te handelen waardoor je huidige situatie verbetert en ga je met meer zelfvertrouwen de toekomst tegemoet. Ik begeleid je tijdens dit veranderingsproces. We gaan op zoek naar je talenten en kwaliteiten, die je helpen bij je verdere ontwikkeling en bij het opheffen van bestaande belemmeringen.

Werkwijze

Een coachingstraject bestaat uit een intakegesprek gevolgd door een aantal (ca 8) consulten van 90 minuten. Tussen de gesprekken zit een periode van 1 of 2 weken. Tijdens het laatste gesprek vindt een evaluatie plaats. Tijdens de consulten krijg je praktische handvatten om direct aan de slag te gaan.
Methodes: Rationele Effectiviteits Training; Multi Modale therapie (MMT); ACCESS protocol; NLP; Systemisch werken en verlieskunde.

 

Ontspanningsoefening