Even voorstellen

Even voorstellen

Even voorstellen

Ik ben Jolanda Meijer en sinds 2007 eigenaar van de Ruimtewinner Coaching & Training.  Daar begeleid ik medewerkers en leidinggevenden bij het versterken van hun persoonlijke effectiviteit, stressbestendigheid en mentale weerbaarheid. Professionals, die worstelen met hun werk-privé balans, help ik bij het bewaken van hun grenzen en het herstellen van hun energieniveau.

Werkgeluk en positieve Employee Experience wordt voor bedrijven steeds belangrijker. De individuele coaching- en trainingstrajecten dragen daaraan bij omdat zij veel effect hebben op het veranderen van inzicht en gedrag.

Met de trainingen Slimmer werken,  Slimmer e-mailen en Helder communiceren werk je aan verbetering van je persoonlijke effectiviteit om beter te kunnen presteren in je huidige functie. Door het beter omgaan met hoge werkdruk houd je plezier in je werk. Deze trainingen kunnen individueel of in groepsverband gevolgd worden.  

In 2016 verscheen mijn boek Een opgeruimd hoofd in 7 stappen. Hiermee wil ik zoveel mogelijk mensen helpen hun stress te verminderen en een dreigende burn-out te voorkomen. In 2018 schreef ik Slimmer omgaan met je lastige baas om de samenwerking tussen medewerkers en leidinggevenden te bevorderen.

Voor dat ik zelfstandig ondernemer werd, was ik ruim 20 jaar in dienst bij KLM en werkte op diverse afdelingen, in verschillende functies, waar ik veel ervaring opdeed met leidinggeven, personeelsmanagement en het begeleiden van veranderingsprocessen.   

De naam van mijn bedrijf de Ruimtewinner komt voort uit mijn passie om mensen meer rust te laten ervaren door het creëren van overzicht en inzicht. Zo krijgen zij weer ruimte in hun hoofd.

Mensen die uit balans zijn, ervaren het leven vaak als een grote chaos (ik spreek uit ervaring) en als ik ze dan kan helpen daar orde in te scheppen, zie ik hoe ze opleven en mentaal sterker worden.

Niemand hoeft zich te laten leiden door wat anderen vinden, je mag voor jezelf opkomen en je grenzen aangeven. Ik denk dat je gelukkiger wordt als je vooral je eigen leven leidt en zonder oordelen respecteert hoe de ander dat doet op zijn manier.’

Sinds 2015 ben ik gecertificeerd coach door de NOBCO en EMCC.